senca
 
Online booking
Hotel:
Check-in date:
Check-out date:
 
OPATIJA
POSTOJNA

Terme in wellness Portorož

V imenu Portorož je zapisana zgodba o pristanišču, vrtnicah, morju, solinah, prijazni mediteranski klimi in zelenju. Kot zdraviliški kraj je bil Portorož znan že v 13. stoletju. Takrat so benediktinci iz samostana Sv. Lovrenca z morsko vodo in s slanico zdravili revmatizem, prekomerno težo in vodenico. Pomembno vlogo je kasneje prevzel leta 1911 zgrajeni hotel Palace s Termami.

V termah in wellness centrih LifeClass Portorož danes nadaljujemo tradicijo zdraviliškega turizma z bogato ponudbo na področju preventive, rekreacije, lepotnih in wellness programov, v kateri smo združili vse naravne danosti obmorske lokacije in mediteranskega podnebja ter tradicijo Sečoveljskih solin in Daljnega vzhoda.

Terme & Wellness Palace so edinstvene po uporabi petih lokalnih naravnih zdravilnih dejavnikov: solinskega blata – fango, slanice – Acqua madre, klime, morja in termomineralne vode. Naše osebje jih s pridom uporablja v petih centrih za lepoto, zdravje in dobro počutje.

Sauna Park je po svoji izredno raznoliki in bogati ponudbi edinstven v Evropi. Med njegove največje posebnosti sodita ledena jama in solna savna, v kateri uporabljamo sol iz Sečoveljskih solin.

V templju za dobro počutje Wai Thai, centru za tradicionalno tajsko masažo in naravno nego obraza in telesa, lahko izbirate med programi za sprostitev in dobro počutje, ki jih izvajajo tajski strokovnjaki.

Popolno sprostitev omogoča plavanje ali pa le lenobno namakanje v bazenih z ogrevano morsko vodo in v bazenih s termomineralno vodo, kjer boste uživali v podvodnih masažah, slapovih in whirlpoolih ali v tišini prave skalne votline.

Terme & Wellness Portorož

Terme & Wellness Portorož

Terme & Wellness Portorož

senca senca